Ti 11.12.2018 klo 19 Johanneksenkirkko
Ti 18.12.2018 klo 18 ja 20 Uspenskin katedraali

Liput 22,50€/17,50€ (sis. Lippu.fi palvelumaksun)
+ mahdollinen toimitusmaksu
Lippu.fi ja myös suoraan kuorolaisilta sekä ovelta lippujen riittäessä

Funk it up

Lain Huuto feat. Felix Zenger

1. Somebody to love

säv./san. Freddie Mercury
sov. Deke Sharon

2. Africa

säv./san. David Paich ja Jeff Porcaro
sov. Philip Lawson

3. Blowing in the wind

säv./san. by Bob Dylan
sov. Saima Hyökki

4. Soon Ah Will Be Done

säv./san. William L. Dawson

5. Nature Boy

säv./san. Eden Ahbez
sov. Saima Hyökki

6. And so it goes

säv./san. Billy Joel
sov. Bob Chilcott

7. Big Bad World

säv./san. Anders Edenroth

8. Felix Zenger – soolo

9. Chili con carne

säv./san. Anders Edenroth

10. Kiss

säv./san. Prince
sov. Jouni Kannisto
(ja Tuukka Haapaniemi)

11. Säkkijärven polkka

Trad.
sov. Jonathan Rathbone

12. Uptown Funk

säv./san Mark Ronson, Bruno Mars, Philip Lawrence,
Jeff Bhasker, Devon Gallaspy, Nicholaus Williams,
Lonnie Simmons, Ronnie Wilson, Charles Wilson,
Rudolph Taylor, Robert Wilson
sov. Deke Sharon

13. Göta

säv./san. Peder Karlsson


LAIN HUUTO

Lain Huuto on vuonna 2009 perustettu juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden kuoro, jonka taiteellisena johtajana on sen perustamisesta lähtien toiminut Paavo Hyökki. Kuoro on kysytty esiintyjä erilaisiin tapahtumiin ja se järjestää säännöllisesti omia konsertteja. Laulajia yhdistää ammattikunnan lisäksi motivoitunut ja kunnianhimoinen asenne tasokkaan kuoromusiikin tekemiseen. Lain Huuto on saanut useita tunnustuksia ja menestynyt kansainvälisissä kuorokilpailuissa. Vuonna 2014 kuoro voitti Espanjassa kansainvälisen Canta al Mar –kuorokilpailun sekakuorojen pääsarjan. Tampereen Sävel 2015 -katselmuksessa se saavutti kaksi kultaleimaa ja 2017 kuoro palkittiin parhaasta kilpailuohjelmiston tulkinnasta Liettuan kansainvälisessä Kaunas Cantat -kuorokilpailussa.

Lain Huudon ylivoimaisesti suosituimpia konsertteja ovat ”IHME” -joulukonsertit. Kuoro on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin kattavassa konserttitarjonnassa ja joka vuosi yhä useammalle kuulijalle joulu alkaa nimenomaan Lain Huudon joulukonsertista. Tänä vuonna konsertit järjestetään 11.12. Uspenskin katedraalissa klo 18 ja 20 sekä 18.12 Johanneksenkirkossa klo 19. Kuoro julkaisi ensimmäisen joululevynsä ”Tähti suurempi muita” vuonna 2015, joka on jo lähes loppuunmyyty.


PAAVO HYÖKKI

Paavo Hyökki aloitti vuonna opintonsa Espoon musiikkopistossa1987 instrumentteinaan sello ja piano. Vuonna 2010 hän suoritti musiikin kandidaatin tutkinnon Sibelius- Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta, ja samana vuonna opinnot jatkuivat kuoronjohtoluokalla. Kuoronjohdon A-tutkinnon Hyökki suoritti 2012 erinomaisin arvosanoin ja keväällä 2013 hän valmistui musiikin maisteriksi.

Paavo Hyökki on toiminut taiteellisena johtajana Lain Huudossa sen perustamisesta (2009) lähtien.Tämän lisäksi hän on Ahjo Ensemblen sekä Mieskuoro Laulajien taiteellinen johtaja. Hyökki on tehnyt yhteistyötä myös useamman kuoron ja orkesterin kanssa, joista mainittakoon mm. EMO Ensemble, Key Ensemble, Radion Sinfoniaorkesteri (RSO) ja Helsingin Kaupunginorkesteri (HKO). Hyökki on kuulunut Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen hallitukseen vuosina 2010 – 2016 ja vuodesta 2015 hän on toiminut Suomen Mieskuoroliiton taiteellisena johtajana. Johtamisen lisäksi hän on yhtyelaulaja, taiteellinen tuottaja, kuoronjohtokurssien opettaja sekä kysytty jäsen kuoro- ja lauluyhtyekilpailujen tuomaristoihin.

Haluatko jättää
palautetta
tai
lähettää terveisiä?

Comments are closed.

Katso myös mitä muuta teemme