Funk It Up

Funk It Up – Lain Huuto feat. Felix Zenger

 

Torstai 11.10.2018 klo 19

Savoy-teatteri

 

Liput: 33€ / 21,50€ (sis. Lippu.fi palvelumaksun) + mahdollinen toimitusmaksu.

Lippu.fi ja myös suoraan kuorolaisilta.

Esityksen kesto: 90 min, ei väliaikaa

Ikäsuositus: 4 – 120

Kysy lisää: info@lainhuuto.fi

 

I said uptown funk you up, uptown funk you up…

 Funk It Up – Lain Huuto feat. Felix Zenger on viihteellisen kuoromusiikin ja beatboxauksen ainutlaatuinen huippuilta ja yhteistaidonnäyte.

Maailman paras ammattikuntakuoro Lain Huuto tarjoilee yleisölle kansainvälisiä pop- ja viihdemusiikin helmiä Africasta aina Uptown Funkkiin näyttävässä viihdekonsertissa, jonka kirkkaimpana tähtenä loistaa eräs maailman tämän hetken seuratuimmista beatboxaajista Felix Zenger.

Felix Zenger on esiintynyt ympäri maailmaa jopa kymmenientuhansien kuulijoiden yleisöille Pharrell Williamsin kaltaisten maailmantähtien kanssa. Paljon Felix Zengerin vetovoimasta kertoo, että mies on noussut YouTuben seuratuimmaksi suomalaiseksi sooloartistiksi. Hänen katsotuin videonsa on kerännyt tähän mennessä huikeat yli 39 miljoonaa katselukertaa.

Tähän mennessä Zengerin rinnalla on nähty lukuisia kotimaisen musiikin raskassarjalaisia kuten Asa, Don Johnson Big Band, Tuomo, Paleface ja Rajaton. Zenger oli myös mukana jazzin rajoja uudelleen kartoittaneessa Iiro Rantala New Triossa, jossa pianisti Rantalan sekä Zengerin lisäksi soitti kitaristi Marzi Nyman. Viime vuosina Zenger on tehnyt myös uusia aluevaltauksia esiintymällä mm. klassisten orkestereiden solistina.

Zengerin lisäksi myös jokaisen lainhuutolaisen ääni vahvistetaan konsertissa mikrofonilla. Näin kappaleiden sovitukset ja huikeat solistit – kuten upea Saila Löfström Nature Boy’ssa ja the-one-and-only Villeheikki Huuskonen Princen Kiss’ssä – pääsevät kirkkaammin esille.

Lain Huutoa johtaa kuoron taiteellinen johtaja Paavo Hyökki ja konserttikokonaisuuden miksauksesta vastaa Ilu Herkman, mies mm. Rajattoman soundin takaa.

…Don’t believe me, just watch!

SaveSave

SaveSave